Installatiepartner zonnestroom

COLLEGA'S GEZOCHT !

Welkom bij BySun BV,


BySun (sinds 2006) is een dienstverlener die werkt met 25 solarteurs voor diverse opdrachtgevers. Wij plaatsen zonnepanelen, omvormers, optimizers en IN-Dak PV systemen voor Installatiebedrijven, Bouwbedrijven, energiebesparing -en adviesbedrijven en Woningcorporaties.

Materialen, berekeningen en legplannen worden aangeleverd door onze opdrachtgevers. Wij dragen zorgen voor de plaatsing, met gecertificeerde monteurs, op veilige wijze. Wij beschikken over eigen valbeveiligingsmiddelen. Installatie gebeurd onder 'white label'. Materialen van onze opdrachtgevers worden in ons magazijn geleverd en opgeslagen. Wij plannen vervolgens uit naam van onze opdrachtgever de werkzaamheden in, maken een afspraak met de klant en zorgen voor de plaatsing. Opleveren doen we middels professionele software. Zo zorgen we voor een sluitend opleverdocument (scope12), voorzien van alle benodigde informatie, ondersteund met foto's. Geheel conform NEN3140.

Duurzame energie is belangrijk voor mens & milieu. Met de komst en de vraag naar meer en meer systemen ten aanzien van energiebesparing, zijn er gewoonweg geen ‘handjes’ genoeg om aan de vraag te voldoen. Door ons te specialiseren op de uitvoering, leveren we samen met onze opdrachtgevers een bijdrage aan de energietransitie.

 

BySun beschikt over een RI&E, VCA gecertificeerd personeel, AVG verklaring en is erkenninghouder van InstallQ EVI-basis + EVI-PV (Zonnestroominstallaties)**.

 

BySun verzorgt indak systemen, schuin dak, plat dak, landopstellingen en laadpalen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Van particulieren tot woningcorporaties, van agrariërs tot groot zakelijke aansluitingen. Ook voor batterijopslag kunt u bij ons terecht. 

 

Een greep uit onze opdrachtgevers

 

Rating: 3.4657534246575 sterren
73 stemmen

Bysun is de enige, InstallQ erkende, zonnestroom installateur in Meppel.
Klik op de afbeelding hieronder en check het zelf. Erkenning 2022-2023

Nieuws

Mooie samenwerking tussen Zonadvies en BySun

Vandaag ontvingen we Zonadvies Nederland op ons kantoor in Meppel. Zonadvies is een sterk groeiende specialist op het gebied van PV-systemen. Op korte termijn zal BySun de installaties in het Noorden des lands gaan verzorgen voor Zonadvies. 

Lees meer »